پویش ملی صادرات exportcampaign

فلسفه پویش ملی صادرات چیست ؟

  • ترغیب و ترویج فرهنگ صادرات در بین جامعه کارآفرین کشور

 

  • تمرکز برتجمیع توانمندیها و ظرفیتهای کارآفرینی کشور به منظور توانمندسازی و توان افزایی جوانان و کارآفرینان در حوزه های اقتصادی با هدف اشتغالزایی و افزایش صادرات غیرنفتی ، با استفاده از ابزارهای آموزش ،مشاوره و انتقال تجربه در جهت تبلور اقتصاد کارآفرین دانش بنیان صادرات محور
آیا راهکاری وجود دارد تا قبل از ارسال کالا به خریدار خارجی، بتوان وجه آن را دریافت نمود؟

بله. راهکاری وجود دارد تا اعتماد خریدار جلب گردد تا قبل از ارسال کالا، وجه را بطور کامل دریافت کنیم. علی الخصوص برای بازار های خطرناک این راهکار پیشنهاد می گردد. در این حین باید از شرکت های بازرسی مثل IEI و SGS که مورد قبول طرفین هستند استفاده کنیم. ابتدا باید مقدار اندکی در حدود ۳۰ درصد را بصورت پیش پرداخت دریافت کنیم، سپس محموله را به شرکت حمل و نقل (کشتیرانی) تحویل دهیم و “پیش نویس” بارنامه دریافت کنیم اما به هیچ وجه اجازه بارگیری نمی دهیمو بارنامه اصلی را صادر نمی کنیم تا زمانی که در ازای کپی پیش نویس بارنامه و تایید بازرسی، ۷۰ درصد مابقی پول را دریافت کنیم. ابتدا هم توافق می کنیم که کدام طرف هزینه “بازرسی” را بپردازد. اگر خدای نکرده بدون دریافت کامل پول، بار از کشور خارج شود، کنترل کردن محموله، فروش به خریداری دیگر در همان کشور، ارسال به مبدا یا مقاصد جدید متحمل هزینه های سنگین انبارداری و گمرک خواهد شد و اصل و فرع سودمان تباه می شود. پس اکیدا پیشنهاد می گردد با این روش کار کنیم.

بله. هستند کسانی که سرمایه مالی دارند اما مهارت تسلط بر زبان انگلیسی، دانش صادراتی و تسلط بر زنجیره تامین و تحویل کالا را ندارند. با پیوستن به این اشخاص می توانیم کار صادراتی را شروع کنیم. ضمنا با دریافت پیش پرداخت از طرف خریدار هم می توانیم سرمایه لازم را تامین کنیم.

ابتدا باید به سطحی از “خود شناسی” برسیم و تحقیقاتی را پیرامون پتانسیل های موجود اطرافمان انجام دهیم. در این بین می توانیم از ابزار Export Potential Map سایت macmap.org هم استفاده کنیم. در نهایتمحصولی را باید انتخاب کنیم کهcommodity باشد. یعنی در حجم و زمان نامحدود قابلیت تامین داشته باشد. بر فرض مثال، در بحث خشکبار، پسته commodity است. مواد معدنی مانند سنگ ساختمانی کالاهایی هستند که قابلیت تامین در هر زمان و حجمی را دارند.

هیچگاه نمی توان چنین نسخه ای را بصورت کلی نوشت که کدام کشور بهترین مقصد صادراتی است، اما می توان با توجه به فاکتور هایی از قبیل تقاضای آن محصول، روابط بین کشور ها در بازه های زمانی مورد نظر، تعرفه های ترجیحی و پتانسیل های سازمان مان، در نهایت بازار هدف را انتخاب کرد.در این بین می توانیم از ابزار Export Potential Map سایتmacmap.org هم استفاده کنیم.

لزوما نباید خودمان تولیدکننده باشیم. می توانیم از ظرفیت تولیدکننده های دیگر استفاده کنیم. در این باب مدل هایی وجود دارد، می توانیم Broker ، TraderیاEMC باشیم.

در مدل Broker ، سرمایه نداریم، واسطه هستیم. تولیدکننده تعهدی به شما ندارد.

در مدل Trader ، سرمایه از شماست.می توانید کالا را با برند کارخانه بخریدیا با برند خودتان (private label) به کارخانه سفارش دهید.

در مدل EMC (export management company)  ، تامین کننده به شما متعهد است. یک برند ثبت کنید و در اختیار کارخانه قرار دهید.

آموزش پویش ملی صادرات

این پویش و این آموزشها زیر نظر جناب آقای محمد امین حاج کاظمیان ، دبیرخانه پویش ملی صادرات و سایت www.Exportcampaign.com میباشد .

گام اول
گام دوم
گام سوم
گام پنجم
گام ششم
گام هفتم
شروع از کجا ؟
امنیت اطلاعات
ویدیوهای از ترس تا عمل
ویدیوهای پویش ملی
..........
نحوه انتخاب محصول صادراتی

ویدیوهای زیر ، لایوهای اینستاگرامی جناب آقای حاج کاظمیان میباشد که از ابتدای سال 1403 ضبط گردیده است .